újszülött fotózás

„Isten hozott ölelésért nyújtózó aprócska karok, szunyókáláskor félig lehunyt szemek…”

A világ legszebb dolga és legfontosabb eseménye egy kisbaba érkezése a családba. Kibújik a számára biztonságot adó anyaméhből, pici teste, lelke elkezd alkalmazkodni az új körülményekhez az édesanyja karjaiban. 

Ezt az érzékeny, nyugodt időszakot, a születés utáni elcsendesedett pár napot használjuk ki arra, hogy meghitt hangulatú fotók készülhessenek a babákról. 

Fotós eszközkészletem, kiegészítőim lehetővé teszik, hogy a saját megszokott környezetetekben, otthonotokban készítsem el ezeket a fotókat. 

Mikor a legalkalmasabb újszülött babákat fotózni?

Kórházból hazaérkezés után, az első 5-13 napban, hiszen ekkor még a lehető legtöbbet alszanak a picik, így egyszerűbb velük a fotózás, mint esetleg a későbbi hetekben, amikor már éberebbek, és netán a hasfájósságuk miatt nyűgösebbek is.

Hol történik a fotózás?

Ilyen csöppségeket nem szívesen visznek ki az anyukák idegen helyre, nem is igazán ajánlott az első hétben, igy ebben az esetben az otthonotokban fogom lefotózni a picit, hacsak nem ragaszkodtok a stúdió környezethez

Mennyi időt vesz igénybe a fotózás?

Újszülött babáknál tág az időkorlát, általában 3-5 óra, így az a nap amit közösen kiválasztunk, egyedül a tiéte

Mivel készüljek a fotózásra?

Sok család szereti, ha a csöppség fotózásakor megmutatkozik a közös családi hobbi, vagy a csak rájuk, az életükre jellemző kiegészítő. Amennyiben rendelkeztek ilyennel, nyugodtan elhozhatjátok.

A pici nyugalmához nélkülözhetetlen a tele pocak. Anyatej, tápszer, ami fontos, hogy legyen nálatok.

Újszülött fotózás csomagajánlat

Újszülött fotózásnál nincsen feszes időlimit, a kisbaba ritmusához igazodom, de általában 3 óra alatt elkészülnek a fotók.

30 db  nyers utómunkázott fotót ( szinkorrekció, kontraszt )

 

A fotózás ára: 70.000

További, általad választott retusált fotók 2000ft/db

Összes, utómunka nélküli nyers fotók átadása 10.000 ft

Van lehetőség profi stúdióban fotózni, Székesfehérváron és Budapesten is. Ennek a költsége stúdiótól és időtartamtól  függően változhat, a csomag ára nem tartalmazza az ezzel kapcsolatos költségeket.

Amennyiben szabadtéren, vagy otthonodban, úgy az utiköltséget.

Fotók átadása 4 héten belül.