Portré, páros fotózás

„Minden arc, mely tovatűnik itt mellettem, mind maga a Titok…”

A portrénkkal közlünk, bemutathatjuk vele magunkat, a stílusunkat, hivatásunkat, hobbinkat, vagy a ránk legjobban jellemző dolgokat, hisz tudjuk, az első benyomásnak mekkora ereje van.

Páros, páratlan voltunk mi ketten

A portrénkkal közlünk, bemutathatjuk vele magunkat, a stílusunkat, hivatásunkat, hobbinkat, vagy a ránk legjobban jellemző dolgokat, hisz tudjuk, az első benyomásnak mekkora ereje van.

Persze nem mindegy, hogy magán célra, családi fotóalbumba kerülnek a képek, vagy egy önéletrajzhoz csatolt,  komolyabb hangvételű üzleti fotóról beszélünk, amivel partnereidet szeretnéd meggyőzni.

Ha portrét szeretnél készítetni, kérlek írj pár sort arról, hogy milyen területen szeretnéd felhasználni a képet, saját fotó albumba, vagy a munka világába, valamint arról, hogy hol szeretnéd, hogy készüljenek a fotók

Van lehetőség személyes kedvenc helyszínemként a szabadban, de stúdióban, otthonodban, vagy akár a saját munkaterületeden, irodádban elkészíteni a képeket.

A fotók felhasználási területétől függően, alkalomhoz illő öltözékre, szettekre lesz szükséged, persze olyan darabokra, amiben jól érzed magad.

portré – páros fotózás csomagok

A portrék lehetnek: Jegyes, páros fotó vagy egyszemélyes női / férfi portré

Portré/Jegyes-szabadtéri 90 perc

59.000 Ft

90 perc

  • 30 db utómunkázott fotót ( szinkorrekció, kontraszt ) 95% 95%

portré Mini csomag

40.000 Ft

50 perc

  • 20 db utómunkázott fotót ( szinkorrekció, kontraszt ) 30% 30%

További, általad választott retusált fotók 2000ft/db

Összes, utómunka nélküli nyers fotók átadása 10.000 ft

Van lehetőség profi stúdióban fotózni, Székesfehérváron és Budapesten is. Ennek a költsége stúdiótól és időtartamtól  függően változhat, a csomag ára nem tartalmazza az ezzel kapcsolatos költségeket.

Amennyiben szabadtéren, vagy otthonodban, úgy az utiköltséget.

Fotók átadása 4 héten belül.