A hely ahol élek, Székesfehérvár. Bármerre is indulok azután, hogy kilépek a kapun, legyen az közvetlen a városban, vagy picit messzebb, mindenhol szépséget találok. Balra a Velencei tó, jobbra a Balaton, előre-hátra pedig a város és szoros környékének csodálatos területei és építményei. Közös vonás bennük, hogy mindegyik potenciális székesfehérvári portré fotó helyszín. Itt van nem messze tőlem a csodálatos mesevilágú Bory-vár, az egyik legromantikusabb portré és páros/jegyes fotó helyszín Székesfehérváron.

Portré fotózás Székesfehérvár helyszinei:

Vagy említhetném a hangulatos belvárost, vagy akár a most felújított Aranybullát a város szélén, és számos helyet még ebben a városban. Picit messzebb, de még nem annyira, hogy ne legyen az embernek kedve kimozdulni a cél érdekében, kb 20 percre a várostól elérhető személyes kedvenceim a fehérvárcsurgói Károlyi kastély és annak pazar kertje, ami minden évszakban ideális portré fotózásra, valamint a Bakony alján helyet foglaló Gaja-völgyi tájcentrum, aminek elején egy szép víztükrű kis tó található.

Picit bentebb, pár perces sétával pedig elérhető maga a vadregényes, festői szépségű Gaja szurdok a csobogó patakjával, és annak partján óriási, a víz felé omló fáival. A teljesség igénye nélkül soroltam fel pár olyan kültéri fotó helyszínt Székesfehérváron, amik alkalmasak lehetnek portré fotózásra. De akár kismama, vagy kisállat fotózásra is.

A portré fotózás Székesfehérvár blogomat olvastad. Ha székesfehérvári vagy, és szeretnél te is részt venni egy kötetlen, laza hangulatú fotózáson, történjen az a fentebb említett kültéri helyszíneken, stúdióban, vagy a saját otthonban, nézd meg a csomagajánlataimat, válassz közülük, és írj nekem, hogy megbeszélhessük a további részleteket. Ami a legfontosabb, szívesen veszem az új fotó helyszín ötleteiteket is, ha van valami személyes kedvenc helyetek Székesfehérváron