Portré fotózás Budapest? Hát persze! Miért kellene elutaznod otthonról, vagy a városból ahhoz, hogy gyönyörű portré képek készülhessenek rólad, illetve rólatok? Utazok én Budapestre ha szeretnéd, és az általad választott helyszínen foglak lefotózni. Legyen az egy szép stúdió portré fotózás, készüljön az a szabadban, akár a Duna part egyik szép részén, a Margit-szigeten, vagy a Normafánál, netán a saját otthonod kertjében, vagy a lakásod kedvenc kis zugában. Minden helyszínből a legtöbbet fogjuk kihozni.

Portré fotózás Budapest helyszinei:

Bárhol is történjen a fotózás Budapesten, ott foglak várni a helyszínen, az eszközöket biztosítom mindehhez, neked csak annyi dolgod van csupán, hogy várd az előre megbeszélt portré fotó időpontunkat, ráhangolódj a fotózásra, majd utána várd az elkészült képeket. Ugye milyen egyszerű?

A portré fotózás során nem fogom rád erőltetni a saját elképzeléseimet, hogy milyen ruhát vegyél magadra, milyen kiegészítőket viselj, mivel ez a műfaj pont arról kell szóljon, hogy a te saját személyiségedet, egyéniségedet örökítsük meg, mindenféle külső befolyás vagy ráhatás nélkül. Viszont ha igényled, természetesen tudok ötleteket adni arra vonatkozóan, hogy mit viselj, ha netán elakadnál a szetted tervezésben, de ezt is úgy teszem, abban a formában, ami abszolút a karakteredhez illő. Ha például rocker vagy, nem fogok szivárványszínű ruhaneműt javasolni a portré fotózásra, de tudok olyan kiegészítőket javasolni, ami még jobban kiemeli a személyiséged, abban a stílusban, és hozzáad a fotóhoz.

A portré fotózás Budapest blogomat olvastad. Ha budapesti vagy, és szeretnél te is részt venni egy kötetlen, laza hangulatú fotózáson, történjen az kültéren, stúdióban, vagy a saját otthonban, nézd meg a csomagajánlataimat, válassz közülük, és írj nekem, hogy megbeszélhessük a további részleteket.